• [email_protected]
  • 02 85 83 152
  • 02 85 83 153

Пречистване на води

Интелигентна водопречистваща техника за професионалната кухня.

Наслада в неповторима обстановка. За това е необходима превъзходна кулинария и стилна атмосфера - а те биха били невъзможни без много специални ястия и напитки, кристално чисти чаши и блестящи сервизи за хранене. Защото успехът на заведението се гради не само върху вкусната храна, но и върху цялостното впечатление, което то създава.

 

 

Пречистена вода за отличен вкус.

Водата е сред основните съставки на ястията и напитките, а освен това е средство за измиване и приготвяне на храната. Някои вещества, съдържащи сев чешмяната вода, като магнезиев и калциев карбонат, микроелементи, минерали и хлор, променят вкуса на продуктите. GAHOtech drink пречиства водата от съставките, които развалят истинския вкус, и така гарантира по-високо качество.
Върхово качество, включително за уредите Ви:
Модерните машини за лед, както и уредите за варене и печене и за приготвяне на кафе и чай, губят много от своята ефективност поради наслагвания от котлен камък. Допълнителната системна защита, която осигурява GAHOtech drink, означава постоянно високо качество и безпроблемно функциониране. Резултатът: спестени разходи благодарение на качеството на водата!

Сияйна чистота и блестящи резултати.
Комплексното решение за процесите, свързани с миене в кухнята - GAHOtech clean. Безупречно чисти чаши, сервизи за хранене без дефекти, блестящи орнаменти и цялостна системна защита за дълъг живот на съдомиялните Ви машини. Пречистената вода е гаранция за тези предимства. Системите GAHOtech clean отстраняват всички нежелани съставки на водата и така предотвратяват натрупването на котлен камък, запушването на дюзите и стесняването на тръбите.

Питейната вода съдържа различни соли в различна концентрация. Тези соли се състоят от метални йони (катиони) и киселинен остатък (аниони). Специални йонообменни смоли се използват за отстраняване на тези катиони и аниони. Катионен обменник селективно свързва катиони като натриеви йони, калциеви йони и калиеви йони и отделя Н + йони във водата. Анионообменник селективно свързва аниони като сулфатни йони и хлоридни йони и отделя OH-йони във водата. Този процес води до напълно деминерализирана вода - с други думи, почти изцяло чиста H2O. След като се изчерпи капацитета на йонообменните смоли, те се регенерират в станцията за регенериране на EnviroFALK.

Нашите специалисти практици споделят своите познания, способстват за по-задълбочено разбиране и допринасят за вникване в процесите и откриване на потенциала за оптимизиране на дейността Ви. Възползвайте се от нашето ноу-хау!

EnviroFALK - Вашият специалист по водопречистваща техника. Нашият екип от експлоатационни консултанти, инженери, технолози и сервизни техници Ви предлагат цялото обслужване, от което се нуждаете. Качеството е наш основен приоритет. За каквото и да става въпрос - консултации, финансиране или техническа поддръжка - ще Ви отговорим незабавно.