• [email_protected]
  • 02 85 83 152
  • 02 85 83 153

Инсталации за кремове, мехлеми и суспензии

Инсталации за кремове, мехлеми и суспензии

Инсталации за кремове, мехлеми и суспензии


категория: Процесни съдове и инсталации

Независимо дали Вашият процес изисква стерилни условия или не, прахообразните и течните съставки трябва да бъдат въвеждани при контролирани условия, или просто Ви е нужна висококачествена система за смесване и хомогенизиране под вакуум. Предлаганите конструкции позволяват конфигуриране на смесителното и хомогенизиращо оборудване, вариращо от вакуумна обработка до обработка при най-строги стерилни и токсични условия. 


Спецификации
 вместимост 30 – 1000 литра
 рамка на машината от неръждаема стомана съгласно ДПП
 моторизирана повдигаща колона
 двигател и универсални корпуси в съответствие с ДПП
 интегрирани енергийни връзки, които могат да се почистват и стерилизират

Изпълнения, функции и възможности:
 Валидирано високоскоростно смесване
 Хомогенизатори/разпръскватели
 CIP/SIP/сушилни системи
 Вакуум/налягане/N2
 Вакуум детектор на пяна
 Охлаждащи механични уплътнения
 Специфични за страната разпоредби за електричество
 Панел и софтуер за управление
 Съвместими с ATEX изпълнения

Независимо дали Вашият процес изисква стерилни условия или не, прахообразните и течните съставки трябва да бъдат въвеждани при контролирани условия, или просто Ви е нужна висококачествена система за смесване и хомогенизиране под вакуум. Предлаганите конструкции позволяват конфигуриране на смесителното и хомогенизиращо оборудване, вариращо от вакуумна обработка до обработка при най-строги стерилни и токсични условия. Могат да бъдат избрани различни монтажни възли за CIP и SIP за завършване на решението, за да отговаря на Вашите нужди.
Предлага се широк избор от смесителни инструменти, високоскоростни разтворители и хомогенизатори с различни концепции за запечатване на уплътнения за хранителни продукти (FDA).

Приложения
Производство на течности и полутвърди вещества за фармацията, офталмологията, козметиката, за биопродукти, храни, химикали.
Въртящата се в противоположни посоки скоростна кутия интегрира различни функции – смесване, хомогенизиране, почистване, стерилизиране и сушене – в едно-единствено утвърдено оборудване. Тази конструкция може да постигне CIP/SIP система с най-високата производителност и резултати от стерилизацията на пазара за смесваща и хомогенизираща система.
Проектирана за приложения с високо налягане, тя разполага с всички удобства за ефективно почистване и стерилизация на място (CIP и SIP). Тя също може да бъде конструирана за вакуумна обработка с лесни за използване функции за почистване и стерилизация.